Minősített partnerként Zabbix alapú menedzselt IT Távfelügyeleti szolgáltatásainkat, illetve nagyvállalati egyedi bevezetést, integrációt és támogatást is a Zabbix által közvetlenül garantált minőségben vehetik igénybe ügyfeleink. Ezen minősítést ezidáig csak a 4iG-Humansoft szerezte meg Magyarországon, a világszerte elérhető közel 100 szakértő partner között.

Milyen előnyökkel jár, ha a Zabbix szolgáltatást vagy bevezetést minősíŧett partnertől veszik igénybe?

 

  • A 4iG-Humansoft által biztosított műszaki támogatás mögött a Zabbix (a szoftver fejlesztőjének) saját szakértelme áll.
  • A gyártó által elismert vizsgázott mérnökeink adják a szakmai hátteret.
  • Ügyfél igény alapján a gyártó közvetlen szolgáltatásait is értékesítheti a 4iG-Humansoft.
  • A 4iG-Humansoft hivatalos oktatásokat is tarthat.
  • Igény szerint a Zabbix képviselőivel közösen léphetünk fel egy ügyfél igény kapcsán.
  • A 4iG-Humansoft hozzáfér a termék roadmap terveihez, így közös stratégiai tervezésnél pontosabb képet tudunk adni a jövő felügyeleti rendszerigények kapcsán.

A közepes méretű szervezetek (vállalatok, vagy közintézmények) részére előre csomagolt szolgáltatásaink “Monitoring as a service” Zabbix alapú IT Távfelügyeleti havidíjas menedzselt szolgáltatást biztosít a 4iG-Humansoft. Szolgáltatásunk központi elemei az IBM Cloud dedikált környezetében futnak, ahová a felügyeleti adatok az ügyfél szervereiről és eszközeiről agent alapú vagy agent nélküli technológiával jutnak el. Így nem szükséges saját dedikált szerverbe vagy a kiépítésbe külön beruházni, illetve az 1.-3. szintű, akár 7×24-es ügyelet vonatkozó feladatait is elvégezzük.
Nagyvállalati környezetben tanácsadással (távfelügyeleti, monitoring igények meghatározása), bevezetés kapcsán paraméterezéssel, integrációval, akár egyedi fejlesztéssel, illetve folyamatos emelt szintű támogatással tudunk ügyfeleink igényeire reagálni.
A Zabbix 2005-ben alapított szoftver vállalat, fő terméke a Zabbix nagyvállalati nyílt forráskódú távfelügyeleti (monitoring) szoftver. A Zabbix a termékhez kapcsolódó műszaki szolgáltatásokat (integráció, fejlesztés, értékesítés előtti és utáni támogatás) közvetlenül és minősített partneri körön keresztül is biztosítja.

A 4iG (Humansoft leányvállalata) közel 30 éve foglalkozik IT infrastruktúrával, rendszerintegrációval, kiberbiztonsággal illetve kiszervezett informatikai szolgáltatásokkal. Csapatunk 2015 óta üzemeltet és támogat többek között a Zabbix technológiát is számos közép- és nagyvállalati illetve állami szervezetnél. Infrastruktúra és alkalmazás monitoring szolgáltatás keretében jelenleg (2018. októberi adat) összesen 1300 végpontot felügyelünk Magyarországon és Európában.